12th International Congress of the Croatian Society of Extracorporeal Circulation Technology Opatija, 19-22.04.2018.

12th International Congress of the Croatian Society of Extracorporeal Circulation Technology Opatija, 19-22.04.2018.
Dragi kolege,                
 
           Hrvatsko društvo ekstraporornoj cirkulacijskoj tehnologiji čast je što vas pozivamo na 12. hrvatski bijenalni kongres s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati u Opatiji, 19. - 22. travnja 2018. godine.                
 
           Iznad Franje Josipa II. staza, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke Jadranskog mora, u blizini opatijskog središta, nalazi se hotel Admiral. 
               
             Opatija, poznata kao "Stara Gospa", nastala je tijekom austrougarske vladavine i postala je prvo turističko mjesto i simbol turističkog razvoja u Hrvatskoj. 
               
            To je šarmantna arhitektura koja datira od kraja 19. stoljeća i dobro je uklopljena u prirodnu nadmorsku visinu na dnu padina planine Učke. U Opatiji možete prošetati na poznatim stazama koje vode prema obroncima Učke ili moru. Možete se odmoriti i na klupi nekoliko parkova ili terase brojnih sadržaja uz more i uživajte u prekrasnim pogledima uokolo kao što je jednom učinio James Joyce. S druge strane možete odabrati sudjelovanje na brojnim različitim događajima koji se organiziraju tijekom godine. I svakako biste trebali kušati ukusna autohtona jela u jednom od opatijskih restorana.                
             Kongres je jedinstvena prilika da naučite i podijelite inovativne i najbolje prakse, ideje i iskustva s kolegama iz cijelog svijeta. Gdje god radite, iskoristite ovu priliku da se odmaknete od dnevne rutine, kako biste otkrili nove pristupe i upoznali se s naučenim lekcijama. Ali prije svega mreža i povratak kući s novim znanjem, uvidom, idejama i nedavno motiviranim na svoj rad i kolege.                
               Odobrenje akreditacije bit će ponovo zatraženo od Europskog odbora kardiovaskularne perfuzije (EBCP) i američkog odbora kardiovaskularne perfuzije (ABCP) za nagradu Nastavni obrazovni krediti.                
               U ime Organizacijskog odbora, oba su čast i veliko zadovoljstvo pozdraviti sve sudionike 12. kongresa CROSECT-a koji se nadamo da će biti znanstveno i društveno nagrađivano, nezaboravno i ugodno iskustvo.  
 
Molimo posjetite 12. CROSECT kongres
                                 
Dobrodošli u Opatiju!
                                                                         
 
Predsjednik Organizacijskog odbora  
Noris Buškulić   
 
Za više informacija o Opatiji molimo posjetite web stranicu Opaatija

1st Regional Course on Body CT / MRI

Hotel Admiral 08.-10.10.20...

SCIENCE 4 HEALTH

SCIENCE 4 HEALTH
Opatija 13.-14.11.2020
Grand Hotel 4 Opatija Flowers...

Melden Sie sich für unseren Newsletter an

 Ich stimme der Datenschutzrichtlinie zu

Diese Webseite verwendet Cookies, um eine bessere Benutzererfahrung anzubieten. Für weitere Nutzung dieser Webseite klicken Sie bitte auf "Ich stimme zu". Cookies-Einstellungen können in Ihrem Webbrowser konfiguriert werden und für mehrere Informationen, klicken Sie hier. Ich stimme zu