12th International Congress of the Croatian Society of Extracorporeal Circulation Technology Opatija, 19-22.04.2018.

12th International Congress of the Croatian Society of Extracorporeal Circulation Technology Opatija, 19-22.04.2018.
Dragi kolege,                
 
           Hrvatsko društvo ekstraporornoj cirkulacijskoj tehnologiji čast je što vas pozivamo na 12. hrvatski bijenalni kongres s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati u Opatiji, 19. - 22. travnja 2018. godine.                
 
           Iznad Franje Josipa II. staza, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke Jadranskog mora, u blizini opatijskog središta, nalazi se hotel Admiral. 
               
             Opatija, poznata kao "Stara Gospa", nastala je tijekom austrougarske vladavine i postala je prvo turističko mjesto i simbol turističkog razvoja u Hrvatskoj. 
               
            To je šarmantna arhitektura koja datira od kraja 19. stoljeća i dobro je uklopljena u prirodnu nadmorsku visinu na dnu padina planine Učke. U Opatiji možete prošetati na poznatim stazama koje vode prema obroncima Učke ili moru. Možete se odmoriti i na klupi nekoliko parkova ili terase brojnih sadržaja uz more i uživajte u prekrasnim pogledima uokolo kao što je jednom učinio James Joyce. S druge strane možete odabrati sudjelovanje na brojnim različitim događajima koji se organiziraju tijekom godine. I svakako biste trebali kušati ukusna autohtona jela u jednom od opatijskih restorana.                
             Kongres je jedinstvena prilika da naučite i podijelite inovativne i najbolje prakse, ideje i iskustva s kolegama iz cijelog svijeta. Gdje god radite, iskoristite ovu priliku da se odmaknete od dnevne rutine, kako biste otkrili nove pristupe i upoznali se s naučenim lekcijama. Ali prije svega mreža i povratak kući s novim znanjem, uvidom, idejama i nedavno motiviranim na svoj rad i kolege.                
               Odobrenje akreditacije bit će ponovo zatraženo od Europskog odbora kardiovaskularne perfuzije (EBCP) i američkog odbora kardiovaskularne perfuzije (ABCP) za nagradu Nastavni obrazovni krediti.                
               U ime Organizacijskog odbora, oba su čast i veliko zadovoljstvo pozdraviti sve sudionike 12. kongresa CROSECT-a koji se nadamo da će biti znanstveno i društveno nagrađivano, nezaboravno i ugodno iskustvo.  
 
Molimo posjetite 12. CROSECT kongres
                                 
Dobrodošli u Opatiju!
                                                                         
 
Predsjednik Organizacijskog odbora  
Noris Buškulić   
 
Za više informacija o Opatiji molimo posjetite web stranicu Opaatija

SCIENCE 4 HEALTH

SCIENCE 4 HEALTH
Opatija 13.-14.11.2020
Grand Hotel 4 Opatija Flowers...

1st Regional Course on Body CT / MRI

Hotel Admiral 08.-10.10.20...

Prijavite se na naš newsletter


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se