HUPKT

HUPKT
Turistička agencija Da Riva je redovan član HUPKT-a.
 
HUPKT
Hrvatska udruga profesionalaca kongresnog turizma (HUPKT) je neprofitna organizacija osnovana 2011. godine i vodeća je profesionalna udruga kongresnog i poslovnog turizma u Hrvatskoj.
Udruga teži podizanju standarda usluga kod svojih članova, ali i svih ostalih subjekata iz sektora kongresnog turizma stalnim edukacijama, suradnjom, povezivanjem i uzajamnim djelovanjem s drugima. HUPKT stalno surađuje s Hrvatskom turističkom zajednicom, Hrvatskom gospodarskom komorom, javnim i privatnim sektorom na nacionalnoj i lokalnoj razini u razvoju Hrvatske kao značajnog međunarodnog odredišta za kongresni turizam.
HUPKT je član Europske federacije kongresnih organizatora (EFAPCO) i povlašteni partner (Preferred Provider) Convention Industry Councila-a (CIC) za provođenje edukacija potrebnih za pristup cerfitikacijskom programu CMP. Udruga je vlasnik i nositelj obrazovnog stručnog certifikata CCMEP (Certified Croatian Meetings & Events Professional).
 
Više o udruzi HUPKT
 

Prijavite se na naš newsletter


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se